Primera Kalimero


Kleine informatieve website voor snelle en duidelijke communicatie met klanten

Primera Kalimero

Landelijke gemakswinkel voor cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, wenskaarten, kansspelen en tabak.

De uitdaging


De Primera Kalimero wil haar klanten beter op de hoogte gaan houden van het laatste nieuws, aanbiedingen en de laatste ontwikkelingen rondom het bedrijf. Dit willen zij onder andere gaan bewerkstelligen door middel van een nieuwe website.

De nieuwe website moet aansluiten op de huisstijl kleuren van "De Primera", maar daarbij wel een eigen uitstraling blijven houden. Aan de technische kant moet er een koppeling komen met de aanbiedingsmodule van de Brusselse Poort website. Zodat aanbiedingen die door de Primera Kalimero op de Brusselse Poort website geplaatst worden ook op de eigen website zichtbaar zijn.

Onze oplossing


De nadruk bij Primera Kalimero lag vooral op het gebied van eenvoud. Er zou op een makkelijke manier informatie aangeboden moeten kunnen worden en er moest een koppeling komen met het beheersysteem van de Brusselse Poort. De website is daarom in de basis ook het zelfde opgezet als deze van de Brusselse Poort. Dit zorgt voor een gelijke gebruikerservaring voor zowel bezoekers als beheerders.

De website bestaat voornamelijk uit tekstpagina's zodat beheerders alles zelf kunnen beheren. Daarnaast zijn de openingstijden en de aanbiedingen gekoppelt aan het beheer van de Brusselse Poort website.


Aan de slag?


Heeft u een project waar u over wilt praten? Zo ja, neem dan contact met ons op via:

+31 6 24 33 52 37

of Email ons