Alle Accu's en Banden


Webshop met producten voor auto's, brommers en motoren.

Alle Accu's en Banden

AAENB biedt een uitgebreid assortiment aan accu's, banden, velgen en accessoires voor auto's, brommers en motoren.

De uitdaging


AAENB is een bedrijf dat op zoek was naar een kwalitatieve op maat gemaakte webshop voor het aanbieden van verschillende producten op het gebied van voertuigen. Zo verkopen zij onder andere accu’s, banden, velgen, batterijen en accessoires voor auto's, brommers en motoren.

Door het uitgebreide aanbod lag de focus op het snel vindbaar maken van ieder product in de gehele webshop. Een goede website structuur en meerdere zoekmogelijkheden moesten een goede gebruikerservaring bieden. Daarnaast was het van belang dat het aanbod van universele aanbieders makkelijke geimporteerd en weergegeven kon worden naast het eigen aanbod.

Onze oplossing


Door de nadruk op zoekmogelijkheden hebben we een voorpagina opzet gemaakt dat mogelijkheden biedt tot het doelgericht zoeken in de 3 hoofdcategorieën. Vanuit deze 'snelzoek' functies wordt de gebruiker bij de hand genomen in hun zoektocht naar het juiste product.

De productenoverzicht pagina en de productinformatie pagina hebben daarnaast een globale opzet gekregen voor een vrije invulling van informatie. Dit geeft de beheerder de mogelijkheid om zijn informatie in een vaste structuur aan te bieden. Dit zorgt er ook voor dat het importeren van andere producten in dezelfde structuur als de eigen producten gedaan wordt.

Aan de slag?


Heeft u een project waar u over wilt praten? Zo ja, neem dan contact met ons op via:

+31 6 24 33 52 37

of Email ons