Voetbalvereniging R.K.A.S.V.


Uitgebreide website met informatie over de club en al haar teams.

Voetbalvereniging R.K.A.S.V.

Voetbalvereniging binnen de Ambyse gemeenschap met meer dan 500 leden.

De uitdaging


Voetbalvereniging R.K.A.S.V. wilde een betere informatievoorziening creëren voor al haar leden. De nieuwe website moest in grote lijnen dezelfde functionaliteiten hebben als de oude. Dit hield in dat de teampagina's opnieuw opgezet moesten worden waardoor ze makkelijker beheerbaar moeten zijn, maar vooral ook een beter en vollediger aanbod aan informatie van de teams moeten bieden.

De belangrijkste aspecten waren dan ook vooral het aanbrengen van een betere paginastructuur, nieuwe verfrissend ontwerp en een makkelijk beheerbaar CMS.

 

Onze oplossing


We hebben ervoor gekozen om de paginastructuur volledig te vernieuwen, minder opties maar wel stukken duidelijker. Daarnaast hebben we gekozen om van de home pagina een "portal" structuur te maken die de bezoekers kleine beetjes van de volledige website voorschotelt. Op deze manier proberen we de bezoekers op een snellere en makkelijkere manier naar de teampagina's te sturen.

De website is gekoppelt aan een volledig eigen op maat gemaakt CMS. Dit zorgt ervoor dat er geen overbodige opties of onduidelijkheden voor de beginnende CMS gebruiker zijn. Een lage instapdrempel voor iedereen binnen R.K.A.S.V.

Aan de slag?


Heeft u een project waar u over wilt praten? Zo ja, neem dan contact met ons op via:

+31 6 24 33 52 37

of Email ons